Apple Fitness+ — новий фітнес-сервіс для Apple Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple анонсувала не тільки нові годинники, а й новий цікавий фітнес-сервіс під назвою Apple Fitness+, який можна буде використовувати пізніше цього року та який буде коштувати $9,99 в місяць або ж $79,99 в рік. Однак, перший час сервіс буде доступний тільки в деяких країнах, серед яких США, Великобританія, Ірландія, Австралія та Канада.

Що ж отримують користувачі Apple Watch за такі гроші? В першу чергу — різноманітні відео з тренуваннями від найвідоміших та найуспішніших тренерів. Також розумний годинник буде сканувати ваш стан та виводити його на телевізор, завдяки чому у вас буде повний контроль над своїми заняттями. Щодо самих показників, то ви зможете побачити пульс, кількість спалених калорій, а також таймер. Цікаво те, що ви не маєте встановлювати окремий додаток на ваш смартфон, оскільки відповідна вкладка з’явиться в програмі “Активність”.

Також важливим пунктом є те, що для тих, хто підписаний на Apple Music будуть доступні особливі плей-лісти, яка будуть розраховані на заняття спортом, але приємним бонусом є те, що вони будуть доступні у будь-який час, а не тільки під час тренувань. Цікаво те, що тренери допоможуть підібрати композиції під кожний вид занять. Щодо відео з заняттями, то вони мають поповнюватись кожного тижня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.