Майбутня GTA 6 отримає багато нових можливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що Rockstar Games до недавнього дня мовчала і приховувала всілякі подробиці майбутньої гри Grand Theft Auto 6, фанати все одно шукають будь-які нові деталі. Кілька днів тому компанія дала короткий коментар в популярній соціальній мережі Twitter. Вона повідомила, що шанувальники повинні чекати швидких новин про GTA 6 на сайті Rockstar Newswire.

Ця подія привернула до себе масу уваги, і слідом за нею від шанувальників було багато цінних побажань. В основному вони розповідали, як зробити гру ще популярнішою, ніж стала легендарна п’ята частина. Більшість гравців, що висловилися бажають кардинальних змін одиночної гри, наприклад, щоб зовнішність, голос і стать головного героя можна було налаштовувати на власний розсуд.

Дані можливості вже були доступні в таких популярних тайтлах, як Mass Effect і The Elder Scrolls V: Skyrim. В останній конфігурація героя була просто величезною. Крім іншого, гравці хотіли б чути знайомі їм акценти: англійський, американський, німецький, китайський або латиноамериканський. За допомогою них зв’язок між геймером і персонажем повинен помітно збільшитися. Відповідно, ступінь занурення в гру теж збільшиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

GTA 6 стане новим світовим хітом надавши гравцям багато нових можливостей

Тривале мовчання Rockstar може означати, що компанія вирішила виграти час і дізнатися, чого саме хочуть гравці, щоб потім втілити їх бажання в реальність, зробивши GTA 6 новим світовим хітом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.