Влада США знову нанесла удар по Huawei: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Положення Huawei ніяк не покращується. Як з’ясувалося, санкції американської влади щодо китайської компанії поширюються не тільки на процесори і програмне забезпечення від Google, але і інші ключові для смартфонів компоненти. 

З 15 вересня цього року в силу вступають нові санкції, які серйозно обмежують співпрацю Huawei з іншими компаніями. Так, південнокорейське видання Chosun Biz повідомляє, що після зазначеної дати Samsung Display і LG Display припинять поставки своїх панелей китайському гігантові.

Представники LG Display у відповідь на питання журналістів повідомили, що обмеження США нададуть мінімальний вплив на компанію, оскільки вона поставляє невелику кількість панелей для HUAWEI. А ось з боку Samsung Display відмовилися коментувати дану ситуацію. Варто відзначити, що HUAWEI користується послугами не тільки південнокорейських компаній, але також китайських виробників дисплеїв, таких як BOE і CSOT. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім дисплеїв, Huawei може почати відчувати проблеми з постачанням і інших важливих компонентів. Як повідомляється, з 15 вересня Samsung і SK Hynix припинять відвантаження напівпровідникової продукції китайської компанії. Зокрема, мова йде про чіпи пам’яті DRAM і NAND. 

У Huawei нову інформацію поки не коментували.