Vodafone проводить акцію обміну старих смартфонів на нові

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відоме в інших країнах явище, яке називається трейд-ін, починає набирати оберти і в Україні. Зміст цієї акції полягає у тому, що ми можете здати свій старий пристрій при придбанні нового, завдяки чому зможете отримати непогану знижку — експерти оцінять якість смартфону, наявність аксесуарів та коробки, після чого ви отримаєте знижку на новий пристрій. Не так давно один з операторів “Великої трійки” Київстар вже почав проводити цю акцію, однак тепер черга надійшла й до Vodafone.

Отже, як і було написано вище, для обміну спочатку потрібно віднести смартфон і офіційний магазин Vodafone, де працівник проведе первинну оцінку вашого смартфона. Після оцінки ви отримаєте знижку на новий обраний смартфон, яка буде дорівнювати вартості, у яку оцінили старий пристрій. Тобто це означає, що ви можете обміняти старий смартфон на новий безкоштовно, якщо вартість старого та нового пристроїв співпадає.

Крім того, обміну підлягають не тільки смартфони, але й будь-яка інша техніка, наприклад ноутбуки та планшети. Усі ці пристрої можна обміняти на будь-які інші, які при тому відрізняються видом — наприклад, можна принести ноутбук, вартість якого буде враховано при покупці смартфона або ж планшета. Також потрібно враховувати вимоги для пристроїв, які ви плануєте обміняти. Так, девайс не має бути прив’язаний до акаунтів та різноманітних облікових записів. Також девайси мають бути повністю справні, інакше вони не підлягатимуть обміну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.