Huawei Y9a офіційно презентовано

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei не презентувала жодних нових продуктів на виставці IFA 2020, на відміну від її суббренду Honor. Щоправда, компанія все одно презентувала новий смартфон, який вийде на глобальному ринку – Huawei Y9a, який став зміненою версією Huawei Enjoy 20 Plus, який був недавно випущений у Китаї. 

Реклама

Смартфон отримав IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та діагоналлю 6.63 дюйма. Huawei Y9a оснащений висувною фронтальною камерою, роздільна здатність якої складає 16 МП. На відміну від Huawei Enjoy 20 Plus, який працює на чіпсеті MediaTek Dimensity 720, новий смартфон отримав чіпсет MediaTek Helio G80. Будуть доступні версії з 6 ГБ та 8 ГБ оперативної пам’яті, у обох буде 128 ГБ внутрішньої пам’яті. 

На задній панелі смартфона розташований основний модуль квадрокамери 64 МП + 8 МП (ультраширокий) + 2 МП (датчик глибини) + 2 МП (макро). За автономність смартфона буде відповідальний акумулятор об’ємом 4200 мАг, є підтримка швидкої зарядки потужністю 40W. 

Смартфон буде доступним у сріблястому, чорному та рожевому кольорах. Huawei Y9a буде важити 197 грамів, товщина складе 8.95 міліметра. На даний момент невідомо, якою буде ціна смартфона. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: