Український додаток Reface здобув неабияку популярність у США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня у середу, мобільний додаток Reface, який дає змогу замінити лице, став найпопулярнішим у категорії “Розваги” у США, а також у багатьох інших країнах. Більше того, цей мобільний додаток обійшов за популярністю TikTok та Netflix, а вже сьогодні команда розробників офіційно заявила, що цей додаток став найпопулярнішим в Америці.

Reface дозволяє накласти своє лице у відео з зірками, замінивши оригінальне — для такої операції достатньо однієї фотографії. Наприклад, селфі, на якому буде чітко видно всі деталі вашого лиця. Наразі цей додаток завантажили 27 мільйонів разів. Крім того, ним користувались такі популярні люди, як: Britney Spears, Miley Cyrus, John Legend, Snoop Dogg та багато інших.

Роман Могильний, CEO RefaceAI, зазначає, що хоч стартапи зі Східної Європи вже неодноразово й займали перші місця у топі, але це вперше, коли український проект стає найпопулярнішим в США. Крім того, він вважає дуже важливим те, що додаток став дуже популярним не тільки в Америці, але й у ста інших країнах світу. Також Роман заявив, що далі компанія матиме чимало цікавих проектів і потрібно рухатись далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновники стартапу Reface заявили, що вони піклуються про безпеку користувачів, а тому нікому не надають особисту інформацію. Через 24 години після обробки фотографії чи відео, воно видаляється з платформи Google Cloud та зберігається виключно на телефоні користувача.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.