Sony Xperia 5 II презентують 17 вересня

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Компанія Sony цього року презентувала два смартфони з індексом “II” (читається “Mark 2”), а саме: Xperia 1 II та Xperia 10 II, а також бюджетні смартфони Xperia L4 та Xperia 8 Lite. Всі ці смартфони зайняли свої місця в модельному ряду Sony, замінивши собою старіші моделі, але оновлення минулорічного флагманського компакта Xperia 5 компанія поки не випустила. Тепер в мережі з’явилась перша інформація та перше офіційне зображення нового флагмана, який, очікувано, буде називатися Xperia 5 II. 

Реклама

Як і очікувалось, смартфон виглядатиме, як мініатюрний флагман Xperia 1 II, хоча в деяких аспектах він все-таки відрізняється. Компанія вирішила не оснащувати молодшу модель ToF-сенсором, але решта параметрів повинні бути аналогічними Xperia 1 II. Що цікаво, Sony залишила у компактній версії кнопку для спуску затвора камери, яка раніше була у багатьох моделях компанії. Що цікаво, молодша модель, на відміну від старшої, отримає мініджек 3.5 міліметрів. 

Поки невідомо, яка буде діагональ дисплея нового смартфона. Нагадаємо, що у попередньому поколінні, Sony Xperia 5, був дисплей з відношенням сторін 21:9, і очікується, що діагональ буде приблизно на рівні 6.1 дюйма. Що цікаво, смартфон може стати найбільш компактним смартфоном, у якого буде підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Компанія Sony проведе вже сімнадцятого вересня презентацію нового компактного смартфона, і можливо, що там покажуть також флагманський смартфон з індексом “Premium”. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: