Sony Xperia 5 II презентують 17 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony цього року презентувала два смартфони з індексом “II” (читається “Mark 2”), а саме: Xperia 1 II та Xperia 10 II, а також бюджетні смартфони Xperia L4 та Xperia 8 Lite. Всі ці смартфони зайняли свої місця в модельному ряду Sony, замінивши собою старіші моделі, але оновлення минулорічного флагманського компакта Xperia 5 компанія поки не випустила. Тепер в мережі з’явилась перша інформація та перше офіційне зображення нового флагмана, який, очікувано, буде називатися Xperia 5 II. 

Як і очікувалось, смартфон виглядатиме, як мініатюрний флагман Xperia 1 II, хоча в деяких аспектах він все-таки відрізняється. Компанія вирішила не оснащувати молодшу модель ToF-сенсором, але решта параметрів повинні бути аналогічними Xperia 1 II. Що цікаво, Sony залишила у компактній версії кнопку для спуску затвора камери, яка раніше була у багатьох моделях компанії. Що цікаво, молодша модель, на відміну від старшої, отримає мініджек 3.5 міліметрів. 

Поки невідомо, яка буде діагональ дисплея нового смартфона. Нагадаємо, що у попередньому поколінні, Sony Xperia 5, був дисплей з відношенням сторін 21:9, і очікується, що діагональ буде приблизно на рівні 6.1 дюйма. Що цікаво, смартфон може стати найбільш компактним смартфоном, у якого буде підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Компанія Sony проведе вже сімнадцятого вересня презентацію нового компактного смартфона, і можливо, що там покажуть також флагманський смартфон з індексом “Premium”. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.