Samsung Galaxy A12 отримає варіанти з 32 ГБ та 64 ГБ пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung випустила бюджетний смартфон Galaxy A11 у травні цього року, і він став найдешевшим смартфоном модельного ряду Galaxy A з вирізом під фронтальну камеру у верхньому лівому куті. Зараз, коли пройшло менше, ніж п’ять місяців після релізу, у компанії працюють над Samsung Galaxy A12, а модель A11s, вочевидь, вирішили пропустити. 

На даний момент відомо, що смартфон знаходиться у розробці та фігурує під кодовим модельним номером SM-A125G. Єдиною справді важливою зміною у порівнянні з попереднім поколінням стане збільшений об’єм пам’яті. Нагадаємо, що Samsung Galaxy A11 був доступний у варіанті з 2 ГБ та 3 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті було 32 ГБ, щоправда, була підтримка карти пам’яті. 

Майбутній Samsung Galaxy A12 буде доступний у двох версіях з 32 ГБ та 64 ГБ внутрішньої пам’яті. При цьому невідомо, чи збільшиться об’єм оперативної пам’яті, але при цьому є інформація про те, що він буде оснащений сканером відбитків пальців. Також відомо, що він буде доступним у чорному, білому, червоному та синьому кольорах. Цілком імовірно, що Samsung Galaxy A12 буде оснащений такою самою основною камерою, як Galaxy A11 – 13 МП + 5 МП + 2 МП, і таким самим акумулятором об’ємом 4000 мАг. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.