Користувачі Vodafone Joice зможуть не платити за трафік у Spotify

Український оператор Vodafone, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, розповів, що вже відсьогодні всім абонентам тарифу Joice буде доступна можливість використовувати Spotify, не оплачуючи трафік. Тепер цей музикальний сервіс не буде тарифікуватися у тих абонентів, які підключені до тарифу Joice від оператора Vodafone.

Нагадаємо, що це стало можливо завдяки послузі Music PASS, яка є частиною тарифу Joice. При цій підключеній послузі сервіси Apple Music, YT/GP Music, Soundcloud, Shazam та Deezer не тарифікуються, завдяки чому абонентам цього тарифу буде доступно більше мобільних даних для інших сервісів. Нагадаємо, що у цьому тарифі також не тарифікуються сервіси YT, Netflix, Twitch, Discord, Instagram, FB, Telegram та багато інших, якими часто користуються українці.

Цей тариф призначений для активних користувачів інтернету, які користуються багатьма популярними сервісами. В його рамках користувач отримує 600 хвилин для дзвінків на всі українські номери та 6 ГБ мобільного інтернету 4G LTE, який можна використовувати для сервісів, які тарифікуються. Тариф коштуватиме 120 гривень на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.