Стали відомі характеристики Realme X7 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme планує випустити новий модельний ряд X7 вже першого вересня, у який ввійдуть дві моделі – Realme X7 та Realme X7 Pro, і вже зараз є зображення, на яких демонструється дизайн нових моделей. Компанія Realme вже офіційно підтвердила, що флагманська модель Realme X7 Pro отримає AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц та підтримку роботи в мережах п’ятого покоління. 

Зараз, перед офіційним запуском, з’явилась інформація про характеристики Realme X7 Pro. Смартфон вже доступний для резервації на сторінці онлайн-магазину JD, щоправда, ціни поки залишаються невідомими. На сайті є рендери, на яких зображений смартфон з вирізом під фронтальну камеру. Відомо, що смартфон важить 175 грамів. Realme X7 Pro повинен отримати флагманський AMOLED-дисплей з піковою яскравістю 1200 ніт та 4096 рівнями яскравості. 

Недавно стало відомо, що Realme X7 Pro буде оснащений 6.55-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц та роздільною здатністю Full HD+. Смартфон буде працювати на флагманському чіпсеті MediaTek Dimensity 1000+. Realme X7 Pro буде оснащений основною квадрокамерою 64 МП + 8 МП + 2 МП + 2 МП, а на фронтальній панелі буде селфі-камера з роздільною здатністю 32 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65W. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.