Samsung витратила рекордну суму на дослідження і розробки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung активно інвестує в розробку власних технологій. Будуються нові заводи , розробляються і поліпшуються технологічні норми. Нещодавно південнокорейська компанія повідомила, що за підсумками першого півріччя 2020 року вона інвестувала в дослідження більше, ніж будь-коли раніше. 

Samsung оголосила про рекордне зростання інвестицій на науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи (НДДКР). За першу половину 2020 року цей показник зріс більш ніж на 400 мільйонів у порівнянні з аналогічним періодом 2019 го, досягнувши $ 8,9 мільярда.

Витрати Samsung на НДДКР склали 9,8% прибутку компанії від продажів за перші шість місяців 2020 року. Важливо відзначити, що в цю суму не увійшли витрати на виробництво мікросхем, на які було виділено $ 12,4 мільярда з капітальних вкладень в розмірі $ 14,42 мільярда. Це дозволило збільшити кількість робочих місць. У звіті також говориться, що за перше півріччя винайняла 1400 нових співробітників, а загальна кількість робочих компанії в Південній Кореї досягла 106 074 осіб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки постійним інвестиціям та розробці нових технологій Samsung – лідер у багатьох областях. Південнокорейський гігант займає 32,4% ринку в сегменті телевізорів і 16,3% на ринку смартфонів. Частка компанії в сегменті мікросхем DRAM-пам’яті і дисплеїв для смартфонів склала 43,8% і 41,3% відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.