Google Pixel 5 та Pixel 4a 5G вийдуть 30 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього місяця компанія Google випустила свій доступний смартфон Pixel 4a, а також анонсувала вихід його 5G-версії разом з Pixel 5. Зараз у нас є єдине зображення-тизер, але зараз інсайдер опублікував дані про те, що обидва смартфони вийдуть вже в кінці наступного місяця. 

Згідно з новими витоками інформації, Pixel 5 буде доступний у чорному та зеленому кольорі, а Pixel 4a 5G, як і його стандартна версія, буде доступним лише у чорному кольорі у вересні, а уже в жовтні вийде біла версія. Обидва смартфони отримають дизайн, який буде схожий на модельний ряд Pixel 4, але за їх роботу буде відповідальний не флагманський, а сублфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G. На даний момент невідомо, якими будуть інші характеристики, але варто очікувати, що нові Pixel, як завжди, запропонують флагманський рівень зйомки та чудову швидкість.

Нагадаємо, що в Мережі також з’явилась інформація, що Pixel 5 вийде лише у XL-версії, а звичайна буде замінена моделлю Pixel 4a 5G. Обидва смартфони будуть офіційно доступними у США, Канаді, Великобританії, Ірландії, Франції, Німеччині, Японії, Тайвані та Австралії. На даний момент немає інформації про ціни смартфонів, але очікується, що 5G-версія Pixel 4a буде коштувати близько 500 доларів, а Pixel 5 – близько 700 доларів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.