WOG випустив власний бренд питної води

Компанія WOG запустила виробництво нового продукту –води «Дико добра», яка добувається із глибинних джерел в екологічно чистому високогір’їКарпат.

Завдяки природному тиску, без механічного втручання та ультрафіолетової обробки мінеральна природна лікувально-столова вода «Дико добра»надходить на лінію розливу в первозданному вигляді, зберігаючи свою структуру та всі природні компоненти. Таким чином, споживач отримує «живу воду», яка має лікувальні властивості та є природним біостимулятором організму.

«Вода – це один із найпопулярніших товарів, представлених на полицях АЗК. Особливо в літній сезон. WOG завжди пропонує клієнтам тільки кращі товари, тому вирішили випустити воду власного виробництва, в якості якої повністю впевнені. «Дико добра»– це чиста «жива вода», яка добувається із глибинних джерел Карпат і потрапляє до споживача в первозданному вигляді», – говорить Павло Шибаєв, керівник дирекції управління магазинами мережі АЗК WOG.

Свердловина води «Дико добра», глибина якої 80 метрів, знаходиться на Закарпатті та включена до Європейського реєстру Натуральних Мінеральних вод. Якість і безпека виробництва відповідають міжнародним стандартам FSSC 22000 і ISO9001:2015, що підтверджено Сертифікатами TUV InternationalCertification (TIC).

WOG пропонує слабогазовану та негазовану воду, яка представлена у зручних пляшках об’ємом 0,5 л та пляшках сімейного формату ємністю 1,5 л. Також можна обрати варіант дико доброї води у мобільному виконанні «спорт» об’ємом 0,8 л. Новий продукт підходить для повсякденного вжитку та має кислотно-лужний баланс води рН 7.3. Такий рН води ідеальний для організму людини.

«А ще ми подбали і про найменших відвідувачів наших об’єктів – веселий дизайн обов’язково сподобається дітям. Адже з пляшок на вас дивляться цікаві образи дикої природи, легко та по-доброму обіграні, трішки кумедні та по-дитячому смішні», – додав Павло Шибаєв.

Придбати воду «Дика добра» можна на всіх АЗК WOG, WOG CAFE та WOG MARKET.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.