У таксі-сервіс Cab оновили тарифи – “комфорт” тепер доступніший

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні запустився новий сервіс для онлайн-замовлень таксі, який називається Cab та заснований стартапом WhiteCab, який працює в Києві вже більше трьох років. Спершу сервіс був преміально-орієнтований, через що тарифи були досить дорогими, але тепер цінова політика була переглянута. 

На даний момент у додатку можна викликати автомобіль за 36 гривень, а всі наступні кілометри коштуватимуть по 9 гривень незалежно від погодних умов, місця виклику чи підвищеного попиту. З головних переваг додатку варто виділити можливість вказувати зупинки до 4 штук, фіксовану ціну, можливість оплати картою чи готівкою, а також цілодобову техпідтримку, яка готова прийняти скарги та побажання у будь-який час. 

У Cab також наголосили, що зміни тарифів не змінять якості послуг, WhiteCab далі залишається “комфорт плюс”. Серед головних переваг варто виділити автомобілі, яким не більше трьох років, офіс у Києві, регулярні обслуговування автомобілів, ретельна перевірка перед виходом на маршрут кожного дня, відбір водіїв, дезінфекція та контроль наявності масок у водіїв, цілодобова робота техпідтримки, дитячі крісла без додаткових оплат та відстеження швидкості водія, після чого, у випадку недотримання правил, він не буде допущений до роботи. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також найближчим часом у додаток повинні додати категорію “Just”, яка повинна стати доступним варіантом без економії на рівні сервісу. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.