У таксі-сервіс Cab оновили тарифи – “комфорт” тепер доступніший

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

В Україні запустився новий сервіс для онлайн-замовлень таксі, який називається Cab та заснований стартапом WhiteCab, який працює в Києві вже більше трьох років. Спершу сервіс був преміально-орієнтований, через що тарифи були досить дорогими, але тепер цінова політика була переглянута. 

Реклама

На даний момент у додатку можна викликати автомобіль за 36 гривень, а всі наступні кілометри коштуватимуть по 9 гривень незалежно від погодних умов, місця виклику чи підвищеного попиту. З головних переваг додатку варто виділити можливість вказувати зупинки до 4 штук, фіксовану ціну, можливість оплати картою чи готівкою, а також цілодобову техпідтримку, яка готова прийняти скарги та побажання у будь-який час. 

У Cab також наголосили, що зміни тарифів не змінять якості послуг, WhiteCab далі залишається “комфорт плюс”. Серед головних переваг варто виділити автомобілі, яким не більше трьох років, офіс у Києві, регулярні обслуговування автомобілів, ретельна перевірка перед виходом на маршрут кожного дня, відбір водіїв, дезінфекція та контроль наявності масок у водіїв, цілодобова робота техпідтримки, дитячі крісла без додаткових оплат та відстеження швидкості водія, після чого, у випадку недотримання правил, він не буде допущений до роботи. 

Також найближчим часом у додаток повинні додати категорію “Just”, яка повинна стати доступним варіантом без економії на рівні сервісу. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Ben Jamin
Ben Jamin
Редактор який пише тільки чесні новини. Знає назви всіх смартфонів Samsung.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: