Клієнтам ПриватБанку загрожує нова небезпека

Шахраї під виглядом ПриватБанку намагаються отримати особисті дані українців. Про це на своїй сторінці в Фейсбук застерегла українка Оксана Жила, яка сама зіткнулася з аферистами.

Жінка поділилася скріншотами повідомлення від «ПриватБанку», в якому йдеться про зарахування на карту кредитних коштів в розмірі 4 тисяч гривень. При цьому сайт просить користувача ввести свій номер телефону. Сайт, на якому опубліковано повідомлення, називається «Приваткредит».

«Хочу застерегти – це не ПриватБанк! Не заповнюйте і не надсилайте ніякої інформації шахраям », – підписала скріншоти українка.

Реклама фейкового аккаунта «банку» розміщена в соцмережах.

Українці в коментарях дякують за попередження. Одна з коментаторів поділилася власною історією.
«Ось таке теж недавно прийшло. Подзвонили спеціально, щоб перевірити яку ж “локшину ” вони вішають. Представляються агентами Приватбанку, крім всієї інформації по карті, просять назвати код cvv, розповідаючи, що це ваше відділення банку», – написала жінка, поділившись скріншотом повідомлення від шахраїв.

 

Відзначимо, що клієнти ПриватБанку також скаржаться на проблеми з банком. Так, на сайті Мінфін з’явився відгук, в якому українець розповів про те, як не зміг збільшити кредитний ліміт на карті всього на 3 тисячі гривень.

«Думав, що буде просто, адже це зовсім не велика сума і історія оплат в банку без будь-яких косяків, але, в підсумку отримав я нічого … Сходив в відділення, пояснив консультанту, вона подала заявку, але і так нічого не отримав я» , – поділився українець.

У свою чергу, представники ПриватБанку повідомили, що враховують безліч чинників при встановленні розміру кредитного ліміту.

«Так як ліміти регулярно переглядаються і аналізуються, при використанні карти як особистої, Ви можете в будь-який момент отримати смс від банку, де буде вказано, що кредитний ліміт збільшений і Ви зможете ним скористатися», – йдеться у відповіді.

Клієнтам ПриватБанку загрожує нова небезпека

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я