У дешевого лоукостера easyJet з’явився дозвіл на польоти в Україну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найбільших лоукостерів Європи easyJet може почати літати в Україну вже в літньому сезоні 2020 року. Управління цивільної авіації Італії (ENAC) надало британській авіакомпанії дозвіл на польоти з Італії в Україну до кінця жовтня 2020 року.

Ліцензія оформлена 23 липня на австрійський підрозділ easyJet – easyJet Europe Airline GmbH. У повідомленні про видачу ліцензії не вказано список маршрутів, проте згадується, що лоукостер зможе виконувати в Україну 12 щотижневих рейсів.

Як зазначає avianews.com, раніше easyJet ніколи не літав в Україну. Серед країн пострадянського простору лоукостер працював тільки на російському ринку, виконуючи до 2015 року рейси Манчестер-Москва і до 2016 року – рейси Лондон-Москва.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок польотів між Україною та Італією авіаційна влада повністю лібералізувала в липні, після чого лоукостер Ryanair і Wizz Air оголосила про відкриття 17 маршрутів між країнами.

Можна згадати, що нещодавно easyJet стала жертвою атаки хакерів – зловмисники отримали адреси електронної пошти і інформацію про перельоти майже дев’яти мільйонів клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.