Київстар пропонує безкоштовно змінити старий смартфон на новий

Сучасні умови, які виникли на ринку різнопланового бізнесу, призвели до жорсткої боротьби між різноманітними компаніями для того, щоб і надалі залишатись конкурентоспроможним та не втратити прибутки. Одним з найнадійніших та найпопулярніших методів заохочення клієнтів є різноманітні акції.

Цікаво те, що у 2019 році відомий мобільний оператор Київстар, який входить до операторів “Великої трійки”, став першим, хто започаткував досить цікаву акційну пропозицію, про яку ми зараз поговоримо. В офіційних магазинах Київстар користувачі мають можливість обміняти свої старі смартфони на нові. Ця акція несе в собі певну вищу мету, оскільки таким чином оператор Київстар намагається перевести більшу кількість користувачів на 4G-смартфони для того, аби Україна швидше перейшла на використання нової технології.

Щодо самих українців, то вони цілком задоволені цією акцією та залюбки використовують її переваги та приймають участь. Наразі відомо, що акційна програма діє більш ніж у 420 фірмових магазинах. Зі списком магазинів ми можете ознайомитись у спеціальному додатку, або ж на офіційному сайті Київстар. Також додаток дає можливість скористатись функцією самостійної оцінної експертизи, щоб приблизно визначити ціну смартфона. Точну ж ціну потрібно встановлювати на місці обміну. Після того, як експерт визначить те, скільки коштує пристрій, ви зможете придбати новий смартфон з урахуванням того, у яку суму було оцінено ваш старий девайс.

Важливим фактом є те, що завдяки цій акції користувачі мають можливість заощадити до 35% від вартості нового пристрою, який вони планують придбати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.