TikTok став найпопулярнішим додатком в липні, згідно з даними від Sensor Tower

TikTok став найбільш завантажуваним додатком в липні, згідно з даними від Sensor Tower
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відома дослідницька компанія Sensor Tower, що займається аналізом ринку додатків. Випускає публічний звіт про найпопулярніші додатки щомісяця. Звіт за липень 2020 року опубліковано, і він повторює звіт за попередній місяць з невеликими змінами.

В п’ятірку найбільш завантажуваних додатків, як і раніше входять ті ж додатки, що і в минулому місяці, це TikTok, Facebook, Zoom, Instagram і WhatsApp відповідно. Крім того, TikTok очолив чарти як в App Store, так і в Play Store, з більш ніж 65,2 мільйонами завантажень.

TikTok став найбільш завантажуваним додатком в липні, згідно з даними від Sensor Tower

Через заборону TikTok урядом Індії його альтернативні варіанти, з тих самих пір, набирають популярність, але тільки два з них досягли топ-10. Перший додаток Likee, на дев’ятій позиції, який і раніше входив в топ-10. Другий додаток, Snatch Video з приблизно 28,8 мільйонами завантажень, займає восьму позицію. Додаток вперше потрапив в топ десять. Для порівняння, в червні його завантажили всього 7,8 мільйона разів, що в 3,5 рази менше, ніж в липні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Які результати будуть у TikTok за серпень поки не ясно. Заборона на території США і чутки про обмеження в Європі можуть завдати серйозного удару по аудиторії програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.