Отримайте місяць безкоштовного користування послугами Київстар

Мобільний оператор Київстар дарує своїм користувачам місяць безкоштовного користування величезним пакетом послуг. Отже, як скористатись цим бонусом?

Приємним фактом є те, що отримати безкоштовний пакет послуг справді просто. Все, що потрібно зробити — придбати 4G-смартфон в одному з акційних магазинів, список яких ви зможете переглянути на офіційному сайті мобільного оператора Київстар. У цей список входять магазини з усіх великих міст України.

Також потрібно знати те, що акція буде діяти впродовж усього серпня — з першого числа по тридцяте число. Усі послуги мобільного зв’язку, які передбачені акцією, включно з дзвінками всередині мережі Київстар (так само, як і дзвінки поза її межами), високошвидкісним мобільним інтернетом, будуть повністю безкоштовні. Приємним бонусом є те, що домашній інтернет та Київстар ТВ також будуть повністю безкоштовними. Також абоненти матимуть можливість отримати повністю безлімітний інтернет в рамках промо-акції “90 днів безліміту”. Акція діє абсолютно з усіма смартфонами, які ви зможете знайти в акційному магазині.

Також не варто забувати про акцію ще одну акцію від Київстар, яка дозволяє подвоїти кількість хвилин дзвінків та гігабайт інтернету у рамках поточного тарифу. Акція “Вдвічі більше” діє для абонентів лінійки послуг “Всі разом”, а також абонентів тарифних планів передоплати. Підключити цю акцію можна за допомогою системи “Мій Київстар”, безкоштовно подзвонивши на номер для обслуговування 222, або ж набравши комбінацію *222#. Перевірити залишок рахунку можна через ту ж систему, або використавши відповідні комбінації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.