Новини України та Світу

Xiaomi Mi Band 5 можна отримати безкоштовно

Share

Інтерес людей по всьому світу до переносної електроніки стрімко зростає, а відбувається все це з тієї простої причини, що все більше людей знаходять її корисною для вирішення тих чи інших своїх завдань. Кращим на ринку за сукупністю якостей спортивним браслетом є Xiaomi Mi Band 5, а його продажі почалися зовсім недавно – у другій половині червня. Зараз наша редакція запустила конкурс на цей бажаний багатьма ґаджет, в кінці статті ви знайдете умови конкурсу, а зараз нагадаємо, чим ж він підкорив своїх шанувальників.

Даний фітнес-трекер не просто так вважається кращим на ринку, так як він здатний похвалитися масою різних особливостей, які роблять його вкрай привабливим настільки, наскільки це так і зовсім взагалі тільки можливо. Цей електронний пристрій оснащено 1,1-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу, а похвалитися він може роздільною здатністю 294 х 126 пікселів, причому дисплей є кольоровим.

Компанія-виробник встановила в Xiaomi Mi Band 5 акумуляторну батарею ємністю 100 мАг, тому на одному заряді батареї йому під силу працювати до двох тижнів. Корпус трекера виконаний з надміцного полікарбонату, причому заявляється навіть можливість занурення під воду на глибину до 50 метрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Така особливість робить цей фітнес-трекер вкрай привабливим для тих, хто часто плаває в басейні, адже за рахунок наявного надійного водозахисту браслет можна буде брати з собою на кожне тренування. За підключення до мобільних пристроїв відповідає модуль Bluetooth 5.0 LE з радіусом роботи в 50 метрів. Використовувати даний трекер можна в парі зі смартфонами, які працюють на базі операційних систем Android і iOS.

Щоб підключити трекер до телефону досить встановити на останній свіжу версію програми Mi Fit, а доступна вона всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів Google Play і App Store. За рахунок широких функціональних можливостей і достатку різних датчиків, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 здатний здійснювати моніторинг фізичної активності, відстежувати якість сну, використовувати «розумний» будильник для більш легкого пробудження вранці, дистанційно керувати затвором камери, включити секундомір, а також здійснювати безліч інших дій, аж до можливості оплати покупок в магазинах і різного роду послуг в закладах. Зараз так і зовсім отримати даний наручний ґаджет можна абсолютно безкоштовно.

Це стало можливим завдяки тимчасовій акції, яку проводить мережеве видання iTechua.com. Для того, щоб отримати цей новітній вкрай просунутий трекер без будь-якої плати, треба: підписатися і лайкнути нашу сторінку в соціальній мережі Facebook. Після цього репостніть акційний пост собі на сторінку і прокоментуйте його, а також підпишіться на джерело в сервісі Google News.

Стати учасниками цієї суперпропозиції можуть жителі будь-яких країн світу, і при цьому платити за доставку не доведеться, тому що вона за наш рахунок. Підсумки даної акції будуть підведені 10 серпня 2020 року, а опубліковані вони будуть в офіційній спільноті в соцмережі «Фейсбук». Всім удачі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024