Uber запустив в Україні нову опцію оплати Uber Cash

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Uber представила новий спосіб оплати для українських користувачів в партнерстві з Visa. Новий спосіб оплати «Uber Cash» — це платіжний баланс, виражений в гривнях, який можна поповнити в додатку Uber. Баланс «Uber Cash» можна поповнити за допомогою банківської карти користувача і використовувати в міру необхідності для оплати поїздок Uber у всіх сервісах Uber в Україні (від UberX і Shuttle до Black).

Заздалегідь поповнивши баланс Uber Cash, користувачі тепер зможуть краще контролювати свій бюджет і кількість грошей, які ви витрачаєте на поїздки з Uber, а також заощадити на своїх наступних поїздах. Завдяки спеціальному партнерству з Visa, клієнти з картами Visa тепер можуть поповнювати баланс Uber Cash зі знижкою. На обмежений термін спеціального партнерства користувачі Uber з картами Visa зможуть вибрати один з трьох пакетів Uber Cash: 200 грн балансу за ціною 175 грн, 300 грн – 250 грн і 500 грн – 400 грн. Баланс Uber Cash є безстроковим.

З цієї додатковою опцією Uber пропонує українським користувачам ще один спосіб здійснення поїздок, одночасно забезпечуючи економію і контроль витрат. Крім того, цифрові платежі допомагають забезпечити безпеку як пасажира, так і водія, обмежуючи непотрібний фізичний контакт і забезпечуючи швидку й безпечну взаємодію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день опція «Uber Cash» доступна тільки користувачам Uber в Україні, які додали карту Visa як спосіб оплати до свого облікового запису та оновили версію додатка Uber до останньої версії. Протягом наступних місяців вона стане доступною для всіх користувачів в Україні. Крім Uber Cash, користувачі Uber зможуть продовжити розраховуватись за допомогою банківських карт і готівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.