Оператор мобільного зв’язку Vodafone запустив продаж eSIM карт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З сьогоднішнього дня в інтернет-магазині Vodafone в Україні стартує продаж віртуальних SIM-карт на базі технології eSIM. Актуальність запуску цієї технології підтвердили отримані дані – протягом шести місяців 2020 року популярність eSIM смартфонів в Україні зросла на 60%.

Нагадуємо, що технологія eSIM дозволяє повністю відмовитись від використання фізичної SIM-карти, замінивши її віртуальною версією. Для цього у сучасних гаджетах виробники встановлюють мікрочіп, який дозволяє завантажувати цифрову SIM-карту шляхом сканування QR-коду. Таким чином, користувачі отримують можливість купувати або міняти SIM-карту повністю дистанційно, не витрачаючи час на похід в магазин для отримання фізичної карти.

Також віртуальна eSIM-карта:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • дозволяє власникам mono-SIM пристроїв розширити можливості своїх гаджетів і використовувати в одному смартфоні кілька профілів – до 10 номерів (залежить від налаштувань виробника);

  • може використовуватися в пристроях без слотів для SIM-карт, наприклад, в планшетах;

  • забезпечує додатковий рівень безпеки, так як її неможливо пошкодити, втратити або витягнути зі смартфона;

Клієнти мобільного оператора Vodafone мають можливість придбати eSIM вже відсьогодні, купивши тариф SuperNet Pro, який коштує 150 грн. Для нових підключень на контрактній основі в будь-якому тарифному пакеті вартість eSIM становитиме 100 грн. Заміна існуючої SIM-карти на eSIM для всіх абонентів Vodafone обійдеться в 100 грн. Для того, щоб скористатися цією пропозицією достатньо оформити замовлення в інтернет-магазині Vodafone. Також потрібно розуміти, що це важливе нововведення, яке суттєво впливає на зручність використання нових технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.