Kyivstar презентував ідеальний пакет послуг за 100 гривень на місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку, незважаючи на своє домінуюче становище серед операторів так званої “великої трійки” , презентує не лише дорогі пакети послуг для просунутих користувачів з великою кількістю мобільного інтернету, SMS та хвилин для дзвінків, так і більш доступні тарифні плани. Пакет послуг, про який піде мова далі, призначений для людей похилого віку, які використовують інтернет, а його ціна встановлена на рівні лише 100 гривень. Багато хто вважає, що мобільний інтернет – це неважлива послуга для пенсіонерів, але насправді все виглядає по-іншому. 

У цей тарифний план включені корисні послуги, які часто можна зустріти у набагато дорожчих пакетах послуг. Користувачі можуть безлімітно використовувати засоби спілкування, такі як різноманітні соцмережі та месенджери, 6 ГБ мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі Kyivstar, 60 хвилин на номери інших операторів та дзвінки в інші країни – і за все це слід платити лише сотню гривень на 28 днів. 

Слід підкреслити, що цей пакет послуг був презентований буквально на початку цього тижня. Згідно із заявою оператора, він призначений людям віком вище 60 років. Нагадаємо, що раніше оператор запустив тарифний план “Дзвінки для батьків”, який користується справді великим попитом. Літом люди похилого віку почали активніше використовувати інтернет, через що оператор випустити пакет послуг, який включає в себе і мобільний, і домашній інтернет. Цей пакет послуг отримав назву “Інтернет для батьків”, і він надається за контрактною формою обслуговування. Варто зауважити, що для підключення слід мати 60 та більше років і використовувати послуги мобільного оператора протягом 3 та більше місяців. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.