Google назвала найпопулярніші місця для літнього відпочинку українців

У країні і за кордоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Google проаналізували пошукові запити українців і назвали найпопулярніші місця для літнього відпочинку в країні і за кордоном, говориться на Telegram-каналі ” Коронавірус в цифрах “.

«Як тільки в країні почали послаблювати обмеження на поїздки, інтерес українців до подорожей почав відновлюватися з кінця квітня в середньому на 6% в тиждень. У червні такий інтерес виріс на 46% в порівнянні з квітнем і практично досяг докарантинного рівня », – йдеться в повідомлені.

В цьому році найбільшою популярністю користується відпочинок в Коблево, Лазурному і Затоці. У п’ятірку популярних напрямків для відпочинку в Україні потрапляють також Бердянськ і Одеса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також пошукові запити про відпочинок в Туреччині, Албанії, Єгипті, Болгарії та Чорногорії стали найпопулярнішими в Україні за другий квартал 2020 року.

У Google відзначають, що спостерігається тенденція зростання пошукових запитів, пов’язаних з агротуризмом (зростання 44% в червні 2020 року порівняно з червнем минулого року) і екотуризм (46% зростання).

У той же час значно знизився інтерес до палаючих турів в порівнянні з аналогічним періодом минулого року (мінус 83%), а також до екскурсійних турів (мінус 56%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.