Тепер в аеропорту “Бориспіль” можна пройти контроль з додатком “Дія”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з офіційним повідомленням українського міністра інфраструктури Владислава Криклія, тепер для проходження паспортного контролю в аеропорту “Бориспіль” можна використовувати електронні паспорти з мобільного додатку “Дія”, щоправда, поки лише для внутрішніх рейсів. Міністр уточників, що відповідні зміни вже внесені в технологічні інструкції аеропорту та підтверджені Державною авіаційною службою України.

https://www.facebook.com/vladyslav.kryklii/posts/3178807225542461

Тепер пасажир після прибуття у “Бориспіль” повинен відкрити мобільний додаток “Дія” на своєму смартфоні на пункті контролю авіабезпеки для зчитування QR-коду. Вже після цього пасажиру буде дозволено здійснювати політ. Міністр також додав, що ця можливість перестане бути ексклюзивним для “Борисполя” вже до кінця тижня, після чого вона з’явиться й у аеропортах Львова, Одеси та Херсону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку міністра інфраструктури, це буде особливо важливо зараз, у карантинний період, коли можливість літати в інші країни обмежена. На даний момент, нагадаю, ця можливість доступна лише під час здійснення внутрішніх рейсів, на які не накладено жодних обмежень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.