У Viber додали можливість реакції на повідомлення, яка буде доступною у спільнотах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Rakuten Viber повідомила про введення у свій месенджер функції “реакції на повідомлення” (Message Reactions), яка найближчим часом стане доступною у спільнотах. У Всесвітній день емодзі, який пройшов 17-го липня, Viber провів опитування серед користувачів різних країн, щоб дізнатися, яку з емодзі вони найбільше люблять. Вони могли вибрати серед п’яти емодзі – “серця”, “сміху”, “шоку”, “суму” та “злості”. 

У більшості українців найпопулярнішим емодзі стало “серце”, за яке проголосували 56 відсотків учасників спільноти “Viber Україна”, а друге місце зайняв “сміх”, за який проголосували 33 відсотки. Всі вищезгадані емодзі будуть доступними, як реакції на повідомлення у всіх спільнотах Viber. Для того, щоб відреагувати на повідомлення, слід натиснути на іконку сердечка, яка є біля всіх повідомлень, після чого вибрати один з п’яти вищезгаданих емоцій. 

У Viber вважають, що спілкування – двосторонній процес, і співрозмовникам важливо розуміти, які емоції викликає їхнє повідомлення. Для того, щоб дізнатися про це, слід натиснути на повідомлення та вибрати функцію “Інформація”. Розробники вважають, що можливість просто поставити лайк не є достатньою, і потрібно охопити більший спектр емоцій, який виникає у людей під час спілкування. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.