“Vodafone Україна” став новим лідером за швидкістю мобільного інтернету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Французька speed-test компанія nPerf оприлюднила результати дослідження швидкості мобільного інтернету українських операторів у першому півріччі 2020 року, на першому місці – “Vodafone Україна”, повідомляється в презентації на сайті nPerf.

Під час дослідження мобільна мережа “Vodafone Україна” отримала 53 381 бал, “Київстар” – 47 553 бали, lifecell -45 415 балів.

Як наголошується у звіті, протягом січня-червня користувачі speed-test компанії за допомогою мобільного застосунку nPerf (iOS, Android) здійснили 37 779 тестів. Тестування проводилося у мережах 2G/3G/4G. У результаті Vodafone показав найвищу швидкість серед мобільних мереж в Україні. Середня швидкість завантаження – 19 Мбіт/с, а швидкість – близько 9 Мбіт/с, затримка – менше 50 мс. Vodafone також продемонстрував найкращі результати перегляду веб-сторінок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У “Київстару” середня швидкість завантаження даних у мережі була 17,20 Мбіт/с, а швидкість – 7,88 Мбіт/с. Середня швидкість завантаження даних у мережі оператора lifecell – 13,79 Мбіт/с, а швидкість вивантаження – 8,23 Мбіт/с.

Як повідомлялося, за даними французької nPerf, у 2019 році першим за швидкістю мобільного інтернету в Україні був “Київстар”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.