Українську виставку споживчої електроніки CEE 2020 перенесли на наступний рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року пандемія вірусу COVID-19 зірвала чимало конференцій, виставок, презентацій, запусків та інших цікавих заходів. Так, деякі з них перевели в онлайн-формат, але більшість або перенесли, або відмінили. На жаль, таку саму долю спіткала українська виставка споживчої техніки CEE 2020.

Організатор виставки CEE прийняв рішення відмовитись від двох заходів, які були заплановані на вересень цього року — CEE 2020 та CEE Games. Ці виставки мали проходити у Києві 19-20 вересня та, відповідно, 26-27 вересня. Організатор стверджує, що, незважаючи на велику зацікавленість серією виставок CEE 2020, ситуація з пандемією COVID-19 все більше впливає на рішення щодо проведення виставки у вересні, як було заплановано з самого початку.

Кажуть, що останніми місяцями почало виникати все більше питань, що викликало сумніви стосовно того, чи раціонально буде проводити виставку CEE 2020 у вересні цього року. Річ у тім, що організатори занепокоєні тим, що виставка може становити небезпеку для життя та здоров’я тих, кого запросили. Також організатори активно відслідковують кількість нових заражень вірусом COVID-19 та аналізують статистику. Також сумніви щодо раціональності проведення викликає проблема з авіалініями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Організатори стверджують, що це було непросте для них рішення, але ризикувати здоров’ям та життям людей не можна, тому правильно буде все-таки відмовитись від проведення виставки.

Також є інформація про те, що всі кошти, які сплатили бізнес-учасники, повернуть найблищим часом. Щодо виставки CEE 2021, то цілком ймовірно, що ми побачимо певні зміни, оскільки організатори вже давно хотіли освіжити ринок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.