Виставку електроніки CEE 2020 перенесли на наступний рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на великий інтерес до серії виставок CEE 2020, поточна ситуація навколо Covid-19 все більше позначається на рішенні про запрошення до CEE2020 цього вересня, як було заплановано. В останні місяці все більше питань почало виникати й ставити під сумнів доцільність запрошення на участь у CEE 2020. Занепокоєння здоров’ям відвідувачів, ділових гостей, працівників в основному призводить до подальших вагань. Останні новини про нові випадки зараження в нашій країні та в Європі також відіграють певну роль. Поточна ситуація з авіа подорожами та відрядженнями працівників також залишається невизначеною.

Ми ще раз оцінили загальну ситуацію та вирішили скасувати у цьому році всі події CEE 2020, які було заплановано (CEE gaming, CEE B2B, CEE SI, CEE home&garden, CEE Toys). Це було для нас дійсно просте і легке рішення. Багато хто у таких випадках каже, як їм важко було скасувати запланований захід. Що буде нам насправді важко – зрозуміти одного дня, що подія спровокувала хворобу. Це буде справді дуже складно, тому скасування – це легка і правильна дія, аби не провокувати. Дійсно провідні ярмарки, такі якою вже кілька років є CEE, вимагають певної повноти дій та відповідальності, коли вони можуть торкатись питань здоров’я та комфорту відвідувачів та учасників.

Усі передоплати бізнес-учасників, які вже були сплачені, природним чином буде повернуто.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже з нетерпінням чекаємо підготовки та старту наступного комплексу виставок CEE 2021, який планується здійснити у вересні 2021 року.

Призупинення на рік цьогорічних виставок CEE має привнести деякий редизайн та переосмислення, щоб надати свіжий поштовх ринку восени 2021 року, доповнити його енергією, цікавими маркетинговими стратегіями та новими продуктами.

Будьте вірними власним мріям і, крім того, здоровими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.