Kyivstar презентував доступний тарифний план “Інтернет для батьків”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar, який входить у так звану “велику трійку” українських операторів, почав реалізацію нового тарифного плану для людей похилого віку “Інтернет для батьків”. Раніше, нагадаю, Kyivstar вже створив подібний пакет послуг для людей, яким більше 60 років – “Дзвінки для батьків”. 

Цей пакет послуг створений для абонентів похилого віку, яких можна назвати активними користувачами мобільного інтернету. Згідно з даними дослідження Kyivstar, більше 50 процентів абонентів у такому віці використовують смартфони, і цей процент весь час зростає. 

Пакет послуг “Інтернет для батьків” включає в себе 6 ГБ інтернету 4G LTE, який включає в себе безлімітне використання популярних соціальних мереж та месенджерів, безліміт на дзвінки в домашній мережі Kyivstar та 60 хвилин для дзвінків абонентам конкурентних операторів та в інші країни. Також без додаткової оплати абоненти зможуть використовувати фіксований інтернет від Kyivstar. Тарифний план буде коштувати 100 гривень на 28 днів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підключення пакету послуг “Інтернет для батьків” абоненту слід мати 60 і більше, використовувати послуги Kyivstar більше чверті року, і при наявності цих умов слід відвідати салон Kyivstar, маючи при собі паспорт та ідентифікаційний код для оформлення договору.

Нагадаємо, що Kyivstar запустив онлайн-школу мобільної грамотності “Смартфон для батьків” для людей, які хочуть освоїти основні функції смартфона. Курс складається з десяти інтерактивних відео, які включають в себе покрокові інструкції про всі етапи – від включення нового смартфона і його настройки до використання месенджерів та інших додатків.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.