Google сьогодні запустив сервіс відеопокупок Shoploop

Google сьогодні запустив сервіс відеопокупок Shoploop

Компанія Google оголосила сьогодні про новий експериментальний проєкт під назвою Shoploop. Нова платформа для покупок створена науково-дослідницькою групою Google Area 120. Сервіс Shoploop демонструє споживачам нові продукти і послуги в форматі коротких відеороликів.

На відміну від традиційних платформ електронної комерції, Shoploop дозволяє користувачам дивитися відео, де продавці демонструють і тестують свої продукти. Лакс Пуджарі, генеральний директор Shoploop, написав у своєму блозі, що це повинно дати споживачам реальне уявлення про те, що вони купують, не відвідуючи магазин. Тривалість відео – не більше 90 секунд.

Google стверджує, що впровадження нового сервісу почнеться з продуктів сегменту краси, таких як макіяж, догляд за шкірою, волоссям і нігтями. Покупці можуть зберегти посилання на товар, щоб купити його пізніше, або перейти до оформлення замовлення на веб-сайті продавця. Також є можливість підписатися на авторів і ділитися контентом.

Shoploop працює з сьогоднішнього дня, хоча доступний тільки на мобільних пристроях. Google заявляє, що працює над версією для ПК, яка буде запущена найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.