Google розповіла про найпопулярніші відпочинкові місця серед українців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Google, проаналізувавши дійсні тенденції пошукових запитів, пов’язаних з відпочинком, поділилась інформацією про те, що українці зараз думають про подорожі та туризм. Через карантинні заходи туристична індустрія сильно змінилась, постраждавши чи не найбільше зі всіх сфер послуг. Поступово обмеження в Україні слабнуть, через що все більше й більше українців шукають в Google варіанти літнього відпочинку, причому як всередині України, так і за її межами. 

В Україні кількість пошукових запитів про проживання почало знижуватися у лютому, впавши на 44 процентів у квітні в порівнянні з тим самим періодом минулого року. В цей же час, коли Україна почала ослаблювати карантинні обмеження, це відбилося і на пошуку – згідно з пошуковими запитами Google, ми можемо побачити, що цікавість українців до подорожей почала відновлюватися з кінця квітня в середньому на 6 відсотків щотижнево. В цілому пошукова зацікавленість у червні виросла на 46 відсотків у порівнянні з квітнем і майже досягла докарантинного рівня. 

В Україні, як і по всьому світу, люди зараз шукають місця відпочинку поближче до дому. Обмеження, яке стосується міжнародних поїздок та рейсів, переключило увагу на внутрішній ринок, і українці шукають місця для подорожей у своїй країні. У цьому році найпопулярнішими стали Коблево, Лазурне та Затока. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому деякі країни, незважаючи на важку епідеміологічну ситуацію, таки відкрили свої кордони для українців, і ми зараз бачимо сплеск цікавості до міжнародних і туристичних поїздок. Пошукові запити про відпочинок в Туреччині, Албанії та Єгипті стали найпопулярнішими у другому кварталі 2020-го року. Варто зауважити, що перед поїздкою слід ознайомитися з рекомендаціями органів охорони здоров’я та місцевої влади, а також слідувати мірам безпеки та профілактики під час відпочинку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.