Абоненти Київстар зможуть використовувати Spotify без плати за мобільний трафік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відсьогодні один з найпопулярніших музичних сервісів Spotify офіційно доступний в Україні. Оскільки це неймовірно популярний сервіс, стає цілком очевидно, що найвідоміші мобільні оператори країни якось відреагують на це. І це сталося — Київстар заявили, що їхні абонементи зможуть слухати музику без будь-яких обмежень.

Цей приємний бонус діє для абонентів більшості тарифних планів, серед яких є “Розваги без меж”, “Спілкування без меж”, “Відео без меж”. Також приємним є той факт, що цей безліміт також діє й на інші популярні музичні сервіси: Apple Music, Google Play Music, YouTube Music та інші, а також сервіси, які пропонують відео-стрімінг, різні онлайн-ігри, соціальні мережі та інші корисні та популярні сервіси.

Павло Даніман, директор з питань маркетингу Київстар, стверджує, що Spotify — це крутий музичний сервіс, який буде користуватись неабиякою популярністю. Також він заявив, що відомий український оператор вже підготував все необхідне, щоб користувачі могли слухати музику безкоштовно, а інші популярні сервіси, серед яких, наприклад, є YouTube та Instagram, також не списували мегабайти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак, які переваги Spotify? Перш за все велика аудіотека, яка налічує понад 50 млн композицій у різних жанрах. А також неймовірна зручність з логічними та влучними рекомендаціями, приємний для ока та навігації інтерфейс, а також можливість використовувати сервіс на будь-якому пристрої. Також варто нагадати, що музичний сервіс можна використовувати безкоштовно або ж можна придбати підписку Spotify Premium у рамках чотирьох пакетів: Spotify Premium, Spotify Premium Duo, Spotify Premium Family або ж Spotify Premium Student.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.