SpaceX готується до презентації Wi-Fi роутера

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже весь світ стежить за динамічним розвитком SpaceX Starlink. Компанія продовжує відправляти нові супутник до космосу. Нагадаємо, що Starlink – це проект Ілона Маска, мета якого створити безкоштовну інтернет-мережу за допомогою супутників, оскільки вони виступають джерелом сигналу. Однак досі не вирішеною залишається проблема стосовно того, який пристрій зможе виконувати функції приймача. В компанії прийшли до висновку, що з прийомом сигналу впорається звичайний WiFi роутер, який для SpaceX створить фірма Wistron.

Концепцію дизайну маршрутизатору назвати звичайної достатньо важко. Форма пристрою – призма з трикутною основою. Безумовно, це дуже не передбачуваний хід від дизайнерів. Таким чином вони намагаються підкреслити космічну тематику. Довжина роутера – 72 мм, а ширина – 38,5 мм. Це достатньо компактний пристрій, який буде займати мінімум вільного місця.

Авторитетні джерела повідомляють, що перший маршрутизатор SpaceX зможе працювати в двох діапазонах. Швидкість передачі інформації – 300 Мбіт/с при використанні технології Wi-Fi четвертого покоління. Якщо мова йде про WiFi 5, то швидкість збільшується до 867 Мбіт/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.