Новий оператор безоплатно доставляє SIM-карти абонентам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Недавно стало відомо, що зараз в Україні більше SIM-карт, ніж громадян, що каже про те, що дехто використовує дві SIM-карти, а то й більше. Це цілком очікувано, оскільки оператори мобільного зв’язку надають можливість дзвонити всередині своєї мережі на дуже вигідних умовах, а от дзвінки на номери інших операторів переважно невиправдано дорогі, що й змушує українців купувати по декілька SIM-карт для дзвінків на номери різних операторів. Зараз ситуація може кардинально змінитися завдяки іншому оператору мобільного зв’язку, який ще й безкоштовно доставляє свої SIM-карти абонентам. 

Мова йде про нового оператора мобільного зв’язку Lycamobile, який є повністю віртуальним, завдяки чому, через набагато нижчий, ніж у інших операторів, рівень витрат на логістику, він може дозволити собі пропонувати послуги за набагато нижчими цінами, ніж конкуренти. Більше того, абоненти платять лише при поповненні рахунку, а от доставка SIM-карти повністю безкоштовна. Для цього слід замовити її на офіційному українському сайті оператора та вказати адресу для кур’єрської доставки. 

На даний момент цей оператор пропонує три тарифні плани, які об’єднує те, що в кожен з них входять безлімітні SMS, а також безлімітні дзвінки в мережі оператора, причому не лише в Україні, а у всіх країнах, де він представлений. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У найдешевшому тарифному плані “Все в одному XS”, який коштує 50 гривень на місяць, користувач отримує 4 ГБ мобільного інтернету, 60 хвилин дзвінків на номери інших операторів та 30 SMS на номери інших операторів. У середньому тарифному плані “Все в одному S”, який коштує 70 гривень на місяць, користувач отримує 8 ГБ мобільного інтернету, 650 хвилин дзвінків на номери інших операторів, 50 SMS на номери інших операторів та 30 хвилин на дзвінки в інші країни. У найдорожчому тарифному плані “Все в одному М”, який коштує 100 гривень на місяць, користувач отримує 12 ГБ мобільного інтернету, 800 хвилин дзвінків на номери інших операторів, 100 SMS на номери інших операторів та 40 хвилини на дзвінки в інші країни. 

Варто також додати, що при замовленні SIM-карти на сайті оператора вам слід буде вказати, який самий тарифний план ви плануєте підключити, і кур’єр доставить вашу SIM-карту зі вже підключеним тарифним планом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.