На Aliexpress новий Xiaomi Mi Band 5 роздають безкоштовно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні о 10 ранку розпочався новий розпродаж «Літо розпродажів» на платформі AliExpress, в рамках якої магазин Xiaomi MC Store оголосив про проведення акції на нове покоління популярного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5.

Реклама

На Aliexpress новий Mi Band 5 роздають безкоштовно

Так, кожен покупець зможе застосувати купон на $ 5 (обмежене число – 500 шт.), в результаті чого ґаджет обійдеться в $ 23,17 (промокод на знижку 75 гривень на кожні 540 гривень замовлення: MI200 ). Перша ж сотня покупців зможе отримати свої Mi Band 5 абсолютно безкоштовно (13 липня буде розіграно 50 шт, 14 липня – 20 шт. І 15 липня – 30 шт.). Крім того, перша 1000 замовників новинки отримають в подарунок безкоштовний ремінець, а переможці будуть оголошені на офіційній сторінці магазину Xiaomi MC Store.

Брати участь в розіграші сотні безкоштовних Xioami Mi Band 5

Купити Xiaomi Mi Band 5 зі знижкою

Головними особливостями новинки в порівнянні з попередником є збільшений з 0,95 “до 1,1 ” OLED-дисплей, зручний магнітний коннектор для заряду, покращена на 50% точність датчика пульсу і сну (+ 40%) і аналіз жіночого здоров’я. Детальніше про новинку можна прочитати в нашому анонсі.

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: