На Aliexpress новий Xiaomi Mi Band 5 роздають безкоштовно

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні о 10 ранку розпочався новий розпродаж «Літо розпродажів» на платформі AliExpress, в рамках якої магазин Xiaomi MC Store оголосив про проведення акції на нове покоління популярного фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 5.

Реклама

На Aliexpress новий Mi Band 5 роздають безкоштовно

Так, кожен покупець зможе застосувати купон на $ 5 (обмежене число – 500 шт.), в результаті чого ґаджет обійдеться в $ 23,17 (промокод на знижку 75 гривень на кожні 540 гривень замовлення: MI200 ). Перша ж сотня покупців зможе отримати свої Mi Band 5 абсолютно безкоштовно (13 липня буде розіграно 50 шт, 14 липня – 20 шт. І 15 липня – 30 шт.). Крім того, перша 1000 замовників новинки отримають в подарунок безкоштовний ремінець, а переможці будуть оголошені на офіційній сторінці магазину Xiaomi MC Store.

Брати участь в розіграші сотні безкоштовних Xioami Mi Band 5

Купити Xiaomi Mi Band 5 зі знижкою

Головними особливостями новинки в порівнянні з попередником є збільшений з 0,95 “до 1,1 ” OLED-дисплей, зручний магнітний коннектор для заряду, покращена на 50% точність датчика пульсу і сну (+ 40%) і аналіз жіночого здоров’я. Детальніше про новинку можна прочитати в нашому анонсі.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ