9 українських стартапів отримали фінансування від УФС

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український фонд стартапів провів сьомий та восьмий пітчі, які пройшли двадцять третього червня та третього липня відповідно, на яких свої ідеї представили 19 українських стартапів. За результатами обговорення ідей прийняли рішення про фінансування 9 стартапів. 

Першим шести стартапам буде виділено фінансування в розмірі 25 тисяч долларів. В їх число входить Jooli (додаток для контент-маркетингу та PR-експертів), IZIVIZ (легкий, безпечний та ефективний дрон-інспектор), Elomia (додаток з віртуальним другом-психологом), RunAn (пристрій, призначений для глибокого трекінгу бігу), Bicovery (сервіс для моніторингу стану людини з біполярним розладом, який працює з використанням машинного навчання), та Gymcerebrum (платформа, яка повинна працювати, як віртуальний тренер, у фітнес-клубах). 

Ще три стартапи отримали фінансування в розмірі 50 тисяч доларів. Його отримала Neverdark (проект каміну для будь-якого житла, в якого є справжній вогонь), Ревізіон (сервіс для фідбеку та NPS), а також Upswot (сервіс для підвищення ефективності продаж). 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто підкреслити, що Український фонд стартапів (УФС) – це український фонд, створений за ініціативою українського Кабміну. Цей фонд призначений для підтримки українських проектів та фінансової допомоги для їхнього розвитку. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.