В Україні стартували продажі гнучкого смартфона Huawei Mate Xs

Нещодавно компанія Huawei оголосила, що вона планує запустити гнучкий смартфон Huawei Mate Xs у продаж на території України. Новинка опиниться на українському ринку смартфонів вже з 21 липня, а в період з 10 по 20 липня у всіх бажаючих буде можливість оформити попереднє замовлення.

Huawei Mate Xs отримав дизайн, що має назву Falcon Wing (або ж “Крило сокола”), який передбачає більше ніж 100 взаємопов’язаних деталей. Шарнірний механізм покращили, а ще цікаво те, що тепер від зроблений з металу на основі цирконію, що дозволяє згинати смартфон на 180 градусів. У складеному вигляді пристрій виглядає, як 6,6-дюймовий смартфон з однієї сторони та 6,38-дюймовий з іншої. У розгорнутому вигляді Huawei Mate Xs виглядає так, як виглядав би звичайний 8-дюймовий планшет.

Щодо камер, то пристрій має систему Quad-камер, у яку входять: основна 40-мегапіксельна камера, 16-мегапіксельна ультраширока камера, 8-мегапіксельна телефотокамера та камера для визначення глибини.

Гнучкий смартфон працює на базі процесора Huawei Kirin 990 5G, який містить вісім ядер: два ядра Cortex-A76, ще два Cortex-A76, але вже з іншою частотою та чотири Cortex-A55. За графіку відповідає 16-ядерний графічний процесор Mail-G76.

Серед цікавих та корисних функцій, які підтримує смартфон, варто багатовіконний режим Multi-Window, який ідеально підходить для пристрою таким великим екраном. Також варто зазначити, що Huawei Mate Xs отримав інтерфейс EMUI 10.0.1 на базі операційної системи Android Open Source Project. Цей інтерфейс підтримує функцію Multi-screen Collaboration, яка дозволяє керувати кількома пристроями Huawei, використовуючи один дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.