OLX перестане надсилати SMS та Viber-повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відтепер найпопулярніша українська платформа оголошень OLX перестала надсилати повідомлення через SMS та месенджер Viber, які пов’язані з доставкою OLX, про що повідомили в офіційній прес-службі компанії. Всі сповіщення, які приходять через сам мобільний додаток, продовжать приходити на електронну пошту користувача або через push-повідомлення через мобільний додаток цієї платформи. 

Варто почати з того, для чого була створена послуга “OLX доставка”, для якої і вступило в силу це правило. Її створили, у першу чергу, для того, щоб продавати та купувати товари було простіше, комфортніше та безпечніше. Продавцям та покупцям до цього, на жаль, доводилося зустрічатися з обманами недобросовісних користувачів, які придумували величезну кількість схем обману. 

Саме через в сервісі вирішили відключити повідомлення SMS та чат у Viber, оскільки саме це найчастіше використовували для того, щоб обманювати користувачів. Тепер залишається лише надіятись, що кількість схем для обману після цього зменшиться, але цілком можливо, що шахраї знайдуть велику кількість нових способів, тому завжди слід бути пильними при використанні не лише “OLX Доставки”, але й інших. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.