Оператор Vodafone визначив найпопулярніші морські курорти України

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найпопулярніших в Україні операторів мобільного зв’язку Vodafone проаналізував статистику активності туристів у перший місяць літа. Отримана інформація надала чітке уявлення про те, які курорти можна вважати найпопулярнішими.

Цікаво те, що згідно зі статистикою, кількість туристів повернулась до тої, яка була до карантину. Активне зростання почалось з Дня Конституції, що закономірно та цілком очевидно. Також є інформація про те, з яких областей туристів найбільше. Так, на першому місці знаходиться Київська область, після неї Одеська область, а далі Херсонська, Запорізька та Дніпропетровська.

Згідно з тим, як виріс інтернет-трафік і кількість користувачів 4G, можна впевнено сказати, що внутрішній туризм в Україні виріс на 30%, якщо порівнювати з минулим роком. Також досить високу динаміку демонструють курортні міста Азовського моря.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також статистика дозволяє вгадати те, де, ймовірно, буде висока активність. Так, є інформація, що найпопулярнішими курортними місцями стануть Бердянськ та Кирилівка, оскільки там помітили найбільше використання трафіку — 20 ТБ та 13 ТБ, відповідно, що на 37% та 55% більше, ніж минулого року. Також підвищення активності помітили в Донецькій області: Білосарайська Коса (+177%), Ялта (+124%) та Урзуф (+101%). Саме ці населені пункти показали найбільший приріст у всій Україні.

У компанії Vodafone також відмітили, що крім покращення якості зв’язку, така статистика допомагає курортним містам підготуватись до сезону. Нові технології здатні значною мірою повпливати на підприємства та економіку держави в цілому. Таким чином, простий аналіз трафіка допоміг багатьом підприємствам підготуватись до курортного сезону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.