Як дешевше надсилати посилки через Нову пошту

За статистикою, зараз саме Нова пошта є найпопулярнішою компанією, яка надає поштові послугу переказів та відправок. Багатьох цікавить питання, чи є можливість надіслати посилки через Нову пошту якомога дешевше? Так, є, але, в першу чергу, для бізнес-клієнтів. 

Ця послуга називається “Red Box”, і вона дозволяє дешево надіслати посилку у коробці зі штрих-кодом. Таким способом можна надіслати абсолютно все, що в неї влізе, окрім, звісно, товарів, заборонених законом. Ця комплексна послуга, у вартість якої входить і коробка, і доставка, і переадресація, і навіть повернення коштів у випадку відмови від отримання посилки. Нещодавно цю послугу покращили – розмір коробки збільшили з XS до XL, знизивши при цьому тарифи. Термін дії послуги, якщо ви її оплатили, необмежений. Для оформлення посилки слід завантажити мобільний додаток для iPhone чи Android-смартфонів, після чого відсканувати в ньому спеціальний штрих-код. 

Варто нагадати, що недавно Нова пошта повідомила про розширення кількості рейсів, якими в Україну будуть доставлятися покупки, зроблені користувачами в інтернет-магазинах, за справді короткі проміжки часу. Зараз запущено 6 постійних вантажних авіарейсів. 5 з них в напрямку США й один в Китай та назад. Чотири рейси маршруту Варшава-Нью-Йорк-Варшава будуть здійснювати компанії Lufthansa та LOT. Ще один рейс в США буде прямим – Київ-Нью-Йорк-Київ, і здійснювати його буде українська компанія МАУ. Рейси в КНР будуть здійснюватися компанією SkyUp. Її перший рейс вже доставив 1801 замовлення, а всі посилки разом важать 17 тонн. Загалом щотижня лише з США доставляється близько 25 тисяч посилок, загальна вага яких складає 40 тонн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.