Lifecell презентував найкращий тарифний план в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Lifecell, який є третім за величиною оператором в Україні, пропонує велику кількість цікавих тарифних планів, які можна назвати одними з найкращих на ринку, але серед них є один, який справді вирізняється на фоні інших тим, які послуги та за якою ціною він пропонує потенційним абонентам. Також варто врахувати, що у Lifecell дуже рідко бувають збої, тому у тому випадку, якщо вам потрібна стабільність під час використання послуг мобільного зв’язку, явно варто звернути увагу саме на цього мобільного оператора. 

Тарифний план, про який далі піде мова, підходить як для абонентів, які у використанні смартфона акцентують увагу на дзвінках/SMS, так і на споживанні контенту через мобільний трафік. Абонент в рамках цього тарифного плану отримує 500 хвилин для дзвінків на всі номери по Україні, в тому числі й міські, а також безліміт всередині мережі оператора. З Інтернетом все також непогано – Facebook, Facebook Messenger, Twitter та Instagram не тарифікуються, а на все решта є 15 ГБ мобільного інтернету 4G LTE. Для того, щоб трафік під час використання тих сервісів, у яких він має бути нетарифікованим, не враховувався в загальний об’єм трафіку, варто повністю відмовитися від сервісів VPN під час використання мобільного інтернету. 

Тарифний план, про який іде мова, називається “Жара Go Plus”, та коштує лише 70 гривень на 30 днів, що справді неймовірно мало, враховуючи список послуг, які в його рамках отримує користувач. Для підключення цього тарифного плану слід купити стартовий пакет з “Універсальною” картою, або напряму карту, в яку вже “вшитий” цей тарифний план. Придбати їх можна в будь-якому сервісному центрі чи салоні оператора. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.