Vodafone пропонує повний безліміт за 50 гривень в місяць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями експертів, досить велика частина мобільного інтернету користувачі витрачають під час перегляд відеороликів з популярних видеохостингів типу YouTube. Зараз другий по популярності мобільний оператор в Україні, Vodafone почав пропонувати переглядати відеоконтент без тарифікування, причому коштує це лише п’ятдесят гривень на тридцять днів.

Послуга, про яку йде мова, називається “Video PASS”, та доступна лише для абонентів, які використовують тарифи лінійок Family, RED/RED Extra/RED 2015, SuperNet Start, Light+ та ZAHID. У тарифах SuperNet Pro/Unlim та Joice вона включена за замовчуванням, оскільки у них вже входить повний безліміт, тобто використання мобільного інтернету не тарифікується взагалі. Щоб підключити цю послугу, потрібно ввести комбінацію *313*1#, яка дозволить активувати цю послугу за 50 гривень на один місяць, або зробити це саме через офіційний сайт чи програму My Vodafone. 

Також варто врахувати, що ця послуга не передбачає підписку Megogo та Netflix, мова йде лише про нетарифіковане використання мобільного інтернету в цій програмі. Варто також врахувати, що рекламні ролики перед основними відео та подкасти все ще будуть враховуватися в кількість основного трафіку. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Video PASS стала ще кращою, чим ми завдячуємо ексклюзивному договору між Google та Vodafone, завдяки якому абоненти, які підключать її, отримають підписку Premium для популярного відеохостингу YouTube аж на чотири місяці. Варто врахувати те, що для того, щоб система визначення типу трафіку працювала правильно, слід відключити сервіси VPN. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.