Kyivstar презентував послугу, очікувану абонентами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar тепер надає своїм абонентам можливість вибрати красивий номер телефона онлайн, чого абоненти вже дуже давно хотіли. Користувач може вибирати номер за будь-яким параметром на свій смак, наприклад, якщо потрібно, щоб номер нагадував його ж номер від іншого оператора, або вибрати номер з важливою датою чи зробити щось подібне. 

Офіційний сайт Kyivstar вже містить список цін на цю послугу, де ви можете вибирати серед багатьох варіантів. Вибрати комбінацію на свій смак, крім окремих, про які піде мова далі, коштує триста гривень, дзеркальний номер чи номер з повторюваною комбінацією – чотириста, а комбінації зі спаданням/зростанням чи номери, в яких є лише 2-3 цифри, вже дві тисячі гривень. Найбільш елітні, “ідеальні” та “золоті номери” ще дорожчі. Ідеальний номер – це номер, в якому підряд ідуть чотири однакові цифри, а золотий – п’ять і більше підряд, що коштуватиме три тисячі та п’ятнадцять тисяч гривень відповідно. 

Після того, як користувач вирішив, який саме номер йому потрібен, слід ввести потрібний номер та оформити замовлення, де слід вказати всю необхідну інформацію, в тому числі й адресу та спосіб доставки, після чого замовлення треба буде оплатити. Після цього треба просто зачекати, після чого можна буде отримати потрібний номер. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Kyivstar – не єдиний український оператор мобільного зв’язку, який пропонує цю послугу, але саме у Kyivstar вона, якщо так можна висловитися, найбільш доступна. Наприклад, у Vodafone є деякі номери, за які доведеться заплатити більше, ніж мільйон гривень. Можливо, з часом і Kyivstar почне пропонувати такі “флагманські” номери, але зараз про це немає інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.