Відомий оператор запустив новий стартовий пакет, який вражає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найвідоміших українських операторів Lifecell має одну цікаву особливість, про яку, на жаль, знають не всі. Отже, для тих, хто ще не визначився з тим, яким тарифним планом користуватись, або для тих, хто купив картку, але нараз просто чекає на більш вигідні пропозиції, є чудовий варіант — придбати “універсальну” картку. Цікаво те, що для українського ринку це справді унікальна пропозиція. Однак, зручність полягає ще в тому, що ви можете придбати цю картку тоді, коли не знаєте, який тариф обере людина. Звучить справді зручно.

Отже, як придбати цю універсальну картку? Картка коштує двадцять п’ять гривень, а придбати її можна або в одному з офіційних магазинів мобільного оператора, або в інтернет-магазині, замовивши доставку кур’єром до одного з відділень “Нової Пошти” або ж самовивозом. Для активації потрібно дотримуватись простого алгоритму:

  1. вставити картку у свій телефон;

  2. активувати її, безкоштовно подзвонивши за номером 111;

  3. вибрати один з доступних тарифних планів, набравши комбінацію *141#;

  4. поповнити свій рахунок на туму суму, яка необхідна для активації тарифного плану;

Оператор Lifecell неодноразово дивував своїх клієнтів різноманітними приємними тарифними планами. Так, наприклад, не так давно світ побачив тарифний план, який називається “чотири безліміти”, особливість якого полягає в тому, що за неймовірно низьку ціну ви отримаєте пакет з усіх необхідних послуг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також вас може зацікавити унікальна послуга, яка обійдеться вам в одну гривню на місяць. Заплативши цю смішну суму, ви отримаєте можливість переписуватись у спеціальному месенджері та здійснювати голосові дзвінки, але за умови, що співрозмовник також використовує цей тариф. Справді цікава та унікальна послуга.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.