Зустрічайте новий стільниковий тариф від Київстар

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті один з найбільших мобільних операторів країни може запропонувати досить дешеві тарифні плани, які можуть скласти досить непогану конкуренцію тим, хто вже давно знаходиться на ринку “бюджетних тарифних планів”. Більше того, можна сміливо сказати, що цей тарифний план — один з найкращих (якщо не найкращий) на ринку, але потрібно розуміти, що він не є соціальним, або, інакше кажучи, він має тільки необхідний мінімум послуг. Потрібно також розуміти, що це не пропозицію виду “100 хвилин розмови та один гігабайт інтернету за певну суму грошей, яку потрібно сплачувати щомісяця”. Все значно цікавіше.

Перше, що потрібно зазначити — цей тарифний план можна вважати неймовірно збалансованим. Що ми маємо на увазі? Ви отримаєте як хвилини на дзвінки, так і гігабайти інтернету. Отже, користувачів отримають 20 гігабайт, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а також 300 хвилин дзвінків на інші українські номери (включно зі стаціонарними номерами). А найцікавіше те, що ціна становить лише 100 гривень за чотири тижні — справді дешева та приємна пропозиція.

Цей тарифний план називається “Смачний”, а підключити його можна за допомогою системи “Мій Київстар”, а або придбавши необхідну сім-карту у будь-якому офіційному магазині. Чому раніше ми назвали цей тарифний план одним з найкращих? Річ у тім, що якщо порівнювати з іншими операторами “великої трійки”, то у Київстар такий бюджетний тарифний план вийшов найбільш збалансованим, якщо враховувати ціну та кількість послуг. Таким чином Київстар зламали стереотип про те, що вони — дуже дорогий мобільний оператор, а також закріпили провідне місце на ринку. Щодо користувачів, та потенційних клієнтів, то задоволеними залишаться всі, адже цей тарифний план справді вигідний та приємний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.