Kyivstar презентував свій найкращий тарифний план

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оператор мобільного зв’язку Kyivstar закрив велику кількість старих тарифів, але при цьому створив і нові, якими тепер можуть користуватись абоненти. У випадку, якщо ви використовували доступний тарифний план, але його тепер ліквідовано, не варто переживати, оскільки тепер Kyivstar пропонує альтернативний, причому він не є “соціальним”, а також пропонує послуги за досить вигідною ціною, яка приємно дивує навіть на фоні цін, за якими послуги пропонують оператори, які входять у так звану “велику трійку”.

Насправді пакети послуг будь-якого оператора можна умовно поділити на дві категорії: на тарифні плани для абонентів, які активно користуються інтернетом, а також для тих, хто використовує свій смартфон, а частіше й телефон лише для здійснення викликів. Найцікавіше, що у новому тарифному плані Kyivstar все справді добре і з мобільним інтернетом – користувач отримує 20 ГБ мобільного інтернету, а також безліміт на дзвінки в мережі оператори, а на дзвінки на інші номери, в тому числі й міські, надається 300 хвилин. 

Тарифний план, про який іде мова, називається “Смачний”, і коштує справді мало, враховуючи перелік послуг – 100 гривень за 28 днів. Слід розуміти, що, на думку Kyivstar, в році не 12, а 13 місяців, тому реальна оплата за місяць, по факту, буде трохи більша за 100 гривень, але в рамках +10 гривень. Для підключення цього тарифного плану слід купити SIM-карту в салоні Kyivstar або змінити тариф через мобільний додаток “My Kyivstar”. Варто також зауважити, що умови цього тарифного плану справді вигідні, що дивує, враховуючи, що Kyivstar часто виставляє вищі цінники, ніж конкуренти, користуючись своїм становищем на ринку. Вочевидь, компанія все ще хоче збільшувати свою і без того велику базу абонентів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.