Huawei злетіла з 48 на 6 місце в рейтингу найбільш інноваційних компаній

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті BCG опублікували свіжий рейтинг найбільш інноваційних компаній, в якому відбулися помітні зміни в порівнянні з минулим роком, особливо, якщо поглянути на результат компанії Huawei.

Цього року Huawei зробила величезний стрибок через 42 позиції і посіла 6 місце. Хоча ще в 2014 році компанія була в самому низу цього списку, потім вона продемонструвала помітне зростання, але в минулому році опустилася до 48 рядка. Тепер же Huawei випереджає Sony, Facebook, Alibaba і багато інших компаній.

У рейтинг увійшли багато відомих технологічних брендів, включаючи Apple, яка в даний час займає перше місце. Друге місце займає Google, а замикає трійку лідерів компанія Amazon. Компанія Xiaomi займає лише 24 місце в цьому рейтингу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці відзначають, що Huawei піднялася в цьому рейтингу з-за того, що не дивлячись на тиск з боку США, компанія є піонером в області 5G і активно працює над популяризацією мереж нового покоління в різних регіонах світу. Крім того, війна між США і Китаєм, а також заборона на використання сервісів Google змусили Huawei оперативно виводити на ринок власні мобільні сервіси, магазин додатків і операційну систему для своїх пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.