Нова пропозиція від Vodafone не залишить вас байдужим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Карантинні обмеження та самоізоляція занурили українців в постійну нудьгу, але, на щастя, мобільні оператори врахували цю проблему та подарували користувачам безліч можливостей зануритись в інтернет. Отже, користувачі отримали безліміт на розважальні та освітні сервіси. Однак, акції закінчились, а люди повертаються до нормального життя, хоча епідемія COVID-19 поки не планує зникати. Але не варто переживати через те, що корисні та приємні послуги закінчились, оскільки Vodafone разом із компанією Google запроваджують нову послугу, або, все-таки, краще сказати акцію.

Отже, один із найпопулярніших операторів України разом з допомогою Google запустив акцію, яка стане чудовим завершенням карантину.В рамках цієї акції користувачі Vodafone зможуть необмежено переглядати контент на YouTube й не тільки. Акція, яка називається “YouTube без перерв”, пропонує набагато більше приємних бонусів для українців. Ця акція подарує вам чотири місяці безкоштовної підписки на YouTube Premium, а це означає, що ви зможете дивитись відео без реклами, а також використовувати всі інші переваги (наприклад, можна буде завантажувати відео). І ось ще новина — якщо у вас підключена послуга від Vodafone, яка називається Video PASS, яка надає безлімітний доступ до YouTube, Netflix та Megogo, то “YouTube без перерв” підключиться автоматично.

Підключитись можна до 30 вересня, але варто пам’ятати, що акція буде діяти чотири місяці незалежно від того, коли ви підключились. Після закінчення чотирьох місяців ви отримаєте SMS-повідомлення, в якому вас проінформують, що далі оплата за YouTube Premium буде стягуватись відповідно до звичайних умов тарифних планів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.