Vodafone презентував ідеальний тарифний пакет для кіноманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone випустив справді цікавий тарифний план під назвою “Оптимальний”, який призначений для користувачів сервісу Vodafone TV та ідеально підійде кіноманам, бо в нього входить Amediateka – каталог, який включає в себе величезну кількість культових та свіжих серіалів і фільмів від всесвітньо відомих компаній. Що цікаво, в нього входять майже 200 популярних телевізійних каналів, серед яких є група FOX та Viasat. 

Для активації тарифного пакету “Оптимальний” слід надіслати SMS з текстом “1” на номер 30044, що абсолютно безкоштовно. За місяць користування цією послугою доведеться заплатити 109 гривень. Для перегляду Vodafone TV підійде будь-який девайс – розумний телевізор, смартфон, планшет, ноутбук та ПК, для чого слід просто зайти на сайт tv.vodafone.ua. Для мобільних платформ є окремий додаток, який можна скачати прямо з магазинів Google Play та App Store, причому під час перегляду контенту через цей додаток на мобільному інтернеті Vodafone трафік не буде враховуватися в загальне число тої кількості мобільного інтернету, який передбачений вашим тарифним планом. Що важливо, до одного облікового запису можуть бути підключені п’ять різних девайсів. 

Як я уже згадував раніше, на смартфон додаток Vodafone TV можна встановити з магазину програм Google Play або App Store (в залежності від того, яку ОС ви використовуєте на смартфоні). На розумні телевізори додаток можна завантажити з магазинів Samsung Smart Hub та LG Smart World (якщо у вас телевізор Samsung/LG відповідно). Більше інформації про сервіс Vodafone TV можна дізнатися з офіційного сайту мобільного оператора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.